Skip to main content
Heuvel 7 | 5492 AC, Sint-Oedenrode

Voor Five Guys zijn we nog altijd druk bezig met het inrichten en gebruiksvriendelijk maken van de Portal. Deze is door Digitale bazen inmiddels opgeleverd en de eerste die het mochten gaan testen was een nieuw te openen vestiging van Five Guys in Australie! En zo kan het dus dat je ineens om half 8 in de ochtend in een teams vergadering zit met Ozzies.

Ik kan er niks aan doen, maar dat maakt me toch wel een beetje trots. Dat ik en de Digitale bazen als “Rooise boerkes” een oplossing hebben ontwikkeld die aan de andere kant van de wereld gebruikt wordt! Zo zie je maar dat er helmaal niks onmogelijk is. Wie had dat nou kunnen bedenken toen ik met Kossen Producties begon.

Ben je benieuwd naar wat we hebben gemaakt? Een hele mooie portal die het dus mogelijk maakt om centraal al je bestanden te beheren, zodat (zelfs vanuit Australie) het filiaal zelf het drukwerk kan bestellen en het lokaal wordt gedrukt. Zo wordt voorkomen dat er in allerlei landen verkeerde bestanden worden gebruikt en/of aan worden gepast. De regie heb je dus zelf in handen, maar verder heb je er geen omkijken meer naar.

Leave a Reply