Wat kan ik voor u doen

Maak het grafische onderdeel van uw bedrijf gestroomlijnd met de Wintunnel. In vrijwel alle branches en bij grote of kleine bedrijven zie je dat het grafische stuk van het bedrijf vaak een ondergeschoven kindje is. Dit terwijl er veel tijd en geld te verdienen valt door dit op een goeie manier te doen. De wintunnel richt zich op vier onderdelen in dit proces:

  • Bestandsoptimalisatie
  • Bestandsbeheer
  • Procesoptimalisatie
  • Uitvoering

Door deze te optimaliseren zal dit voor uw bedrijf een aanzienlijke verbetering en besparing opleveren. In een wintunnel sessie kijken we vrijblijvend samen met u of er in uw organisatie winst te boeken is in deze vier onderdelen. Zet uw bedrijf ook eens in de Wintunnel en kijk of we van een hoekige organisatie weer een gestroomlijnd geheel kunnen maken.

Bestandsoptimalisatie

Een mooi ontwerp is natuurlijk erg belangrijk, maar wat vaak over het hoofd wordt gezien is de praktische kant van ontwerpen. Zeker met terugkerend werk is het erg belangrijk dat een ontwerp snel en eenvoudig aanpasbaar is.

Als je in het begin zorgt voor een goed aanpasbaar en multi-inzetbaar ontwerp bespaar je uiteindelijk kosten van het steeds weer opnieuw te moeten (laten) ontwerpen van terugkerende wijzigingen. Zo bewaak je bovendien je eigen huisstijl.

Hier wil ik meer van weten

Bestandsbeheer

Door zelf de regie te nemen over je bronbestanden zorg je dat je ook weet wat er in het ontwerp komt te staan. Zo voorkom je dat er fouten worden gemaakt wat betreft kleur of de kwaliteit van je uitingen. Als er dan iets gemaakt moet worden hoeft niet steeds het wiel opnieuw uit te worden gevonden en bespaart u flink in tijd en kosten.

Hier wil ik meer van weten

Procesoptimalisatie

Van idee naar uiteindelijk een grafisch product is vaak een proces dat over nogal wat schijven gaat. Dit kan echter een stuk eenvoudiger als je zorgt dat dit proces gestroomlijnd is. Met een vaste structuur of zelfs een stuk automatisering is hier heel veel tijd te winnen en zorg je bovendien dat er geen informatie verloren gaat door een overdaad aan mensen die een schakel zijn in het proces. Daarnaast is het heel voordelig om al de uitingen onder te brengen bij een vaste leverancier

Hier wil ik meer van weten

Uitvoering

Bij Kossen Producties werk ik samen met vaste leveranciers die vrijwel alle denkbare uitingen kunnen verzorgen. Dit zijn stuk voor stuk partijen die staan voor hoge kwaliteit en service.

De afhandeling gaat altijd door Kossen Producties zodat u zich bezig kunt houden met uw eigen bedrijf. Zo behoudt u tevens het overzicht, omdat alles onder één dak blijft en u één aanspreekpunt heeft voor alle vragen.

Hier wil ik meer van weten