Wie is Kossen Producties?

Mijn naam is Jeroen Kossen en ik ben de persoon achter Kossen Producties. Naast mijn grafische achtergrond, waarvan ruim tien jaar als striptekenaar, heb ik meer dan vijftien jaar ervaring in de procesindustrie. Ik ben begonnen als operator en heb me later ontwikkeld tot productieleider.

De combinatie van deze twee werelden is wat Kossen Producties uniek maakt. Ik kan u niet alleen helpen met ontwerpen, maar kan ook een ondersteuning zijn in uw proces. Continu verbeteren is iets wat bij Kossen Producties hoog in het vaandel staat en ik bied hier dan ook twee hele mooie oplossingen voor aan. Zowel voor uw grafische proces als voor uw eigen processen.

Kijk onder het kopje de Wintunnel of Woordeloos wat ik voor uw bedrijf kan betekenen of neem contact op via onderstaande knop.

Neem contact op