Wat kan ik voor u (be)tekenen

Illustratie maakt een ruimte of boodschap in een snelle oogopslag duidelijk en is altijd uniek.

Al sinds de oprichting van DeMooiRooiKrant wordt de strip hierin door mij gemaakt. Met een herkenbare stijl wordt hier elke week een artikel op een humoristische wijze belicht. Echter kan Illustratie ook veel breder in worden gezet. Kossen Producties richt zich voornamelijk op vier toepassingen van illustraties:

  • Werkinstructies
  • (Proces)visualisatie
  • Aankleding
  • Animatie

Neem eens contact op om samen te bekijken hoe u illustratie in kunt zetten in uw bedrijf of vereniging.

Werkinstructies

Illustratie is een uitstekend middel om uw werkinstructies toegankelijk en duidelijk te maken voor uw klanten of voor werknemers.

Grote teksten worden snel te technisch en met een afbeelding kan diezelfde boodschap in één oogopslag over worden gebracht.

Tevens is het makkelijk om nieuwe werknemers te trainen, omdat ze met een duidelijke werkinstructie snel zelfstandig aan de slag kunnen. Dit scheelt een investering in de opleiding en voorkomt fouten, zodat u tijd en geld bespaart.

Hier wil ik meer van weten

(Proces)visualisatie

Met een visualisatie maakt u zichtbaar wat u wil vertellen. Heel ingewikkelde materie kan door ze te visualiseren begrijpelijk worden gemaakt. Zo is door een enkele of meerdere tekeningen te zien hoe bijvoorbeeld uw product of proces in elkaar zit.

Ook een spel of lesmateriaal is iets waarvoor illustratie erg goed werkt. Maak met beeld duidelijk waar het om gaat of ondersteun uw tekst met een bijpassend beeld.

Hier wil ik meer van weten

Aankleding

Wilt u iets unieks aan de muur voor op kantoor of in de werkruimtes? Wat dacht u van een tekening van het bedrijf? Of een op maat gemaakte illustratie van uw werknemers?

Of wellicht heeft u een ruimte met een thema die door kleurige illustraties meer leven kan krijgen. Vrijwel alles is mogelijk op dit gebied.

Hier wil ik meer van weten

Animatie

Naast stilstaand beeld is het natuurlijk ook mooi om met bewegend beeld te werken. Een instructievideo of bedrijfspresentatie in uw eigen stijl met uw eigen huisstijl of wellicht met een eigen (getekend) karakter. De toepassingen en mogelijkheden zijn eindeloos. Ik werk samen met zeer bekwame mensen om uw tekeningen ook tot leven te laten komen.

Hier wil ik meer van weten